Dronten digitaal: Uw website onder de loep

Dronten digitaal 0 Comments

Dronten digitaal: Uw website onder de loep

 Vindt u dat uw website functioneert naar alle tevredenheid en alle content bevat waarmee u klanten werft en behoudt? Wanneer hebt u uw website voor het laatst eens goed onder de loep genomen? De kans is groot dat uw dagelijkse bezigheden zoveel tijd in beslag nemen, dat toekomstplannen en bijbehorende strategieën in op de nog to-do lijst vast blijven steken.

 

Hulp programmeur

 Bent u zelf niet (goed) op de hoogte van alle technologie op het gebied van computers, websites en apps, maar wilt u wel gebruik maken van alle mogelijkheden op het internet? Laat u eens informeren door een aantal deskundigen op het gebied, bijvoorbeeld een Java programmeur voor websites. Meerdere ondernemers in de regio maken gebruik van de diensten van Personal Programmer. Zij hebben ervaring en kennis over de nieuwste technologie en kunnen samen aan de hand van uw wensen en doelen voor uw bedrijf een website voor uw ontwerpen en tot stand brengen waarmee de resultaten uit uw website voor de komende jaren op koers liggen.

 

Nieuwe koers bepalen

 Het vernieuwen van uw website kan zeer verfrissend zijn. Het haalt u niet alleen uit de sleur van uw dagelijkse werkzaamheden, maar het opent deuren voor nieuwe mogelijkheden voor de groei van uw bedrijf of uitbreiding van uw diensten en producten.

 

De bezem erdoor

 Een website is een soort virtuele etalage voor de producten of diensten van uw bedrijf. U informeert met content de bezoeker over uw producten of diensten. Uw bedrijfsinformatie moet helder, duidelijk en toegankelijk zijn. Geeft uw huidige website het juiste beeld van uw bedrijf, of kan het een make-over u helpen u helpen uw bedrijf een duw in de rug te geven voor het stellen van nieuwe doelen, bijvoorbeeld om uw bedrijf te voorzien van een stimulans om uw producten of diensten verder te ontwikkelen?

 

bedrijf

 

Uitstraling

 Met een website wilt u een bepaalde doelgroep bereiken. Bereikt u ook de juiste doelgroep met uw huidige website of zijn er in de loop der tijd veranderingen in uw diensten of producten gekomen, waarmee u een andere doelgroep wilt bereiken of meerdere. Het ontwerp van een website kan bepaalde doelgroepen aanspreken, maar ook afstoten. Houdt bij het ontwerp ook rekening mee op welke wijze u uw diensten of producten wilt promoten. Het ontwerp mag meer vertellen over de filosofie achter uw diensten/producten.

 

Gebruiksvriendelijkheid

 Over het algemeen is een website na 3 jaar verouderd. De technologie ontwikkelt zich in een razend tempo en functionaliteiten op het internet of via de mobiele apps ontwikkelen zich elke dag. Mensen zijn verwend hierdoor. Is uw website te langzaam, dan kost u dat bezoekers. Zorg dus voor een goed en duidelijk overzicht, snelle (intuïtieve) navigatie en prikkelende beelden en teksten.

 

Extra mogelijkheden

 Met de juiste inhoud, tekst en aanpak zorgt u ervoor dat uw website sneller gevonden wordt door zoekmachines. U kunt ook adverteren met uw website om meer bezoekers te krijgen, of social media inschakelen hiervoor. U kunt sales-funnels overwegen om meer bezoekers op uw website te verkrijgen.