DAGSESSIES

Dagsessies wel zo vlot en makkelijk

Een goede tattoo laten zetten heeft zijn tijd nodig. Echter veel mensen hebben geen tijd of zin om een paar keer terug te moeten komen totdat de tattoo in zijn geheel voltooid is. Uiteraard zal je voor grote of ingewikkelde tattoos toch een aantal langere sessies nodig hebben maar voor tattoos tot een handpalm groot kan een dagsessie genoeg zijn. Om het nog gemakkelijker voor je te maken kun je zelf een design uitkiezen en deze aan ons toesturen. Wij bekijken dan voor je of het mogelijk is om deze er in een dag op te zetten.

Normaal gesproken duurt een dagsessie ongeveer 7 uur houdt hier dus rekening mee. Terwijl een van onze tattoo artiesten jou tatoeëert kun jij je ondertussen met iets anders bezig houden. Je kunt bijvoorbeeld een gokje gaan wagen met blackjack in een online casino als je een sessie met Jelle boekt om maar wat te noemen. Uiteraard kun je ook een boek meebrengen of je kijkt een leuk filmpje. Dit zorgt ervoor dat de tattoo sessie vlot en ontspannend zal verlopen.

 

Niet meer terug hoeven komen om een Tattoo af te maken

Met een dagsessie hoef je niet meer terug te komen om de tattoo af te laten werken maar zul je ons nog wel een bezoekje moeten brengen zodat wij het eindresultaat kunnen bekijken. We houden namelijk niet van half werk en als we er niet tevreden over zijn zullen er de nodige bijwerkingen aan verricht worden voordat we zeggen dat het werk voltooid is.

Voor het boeken van een dagsessie dien je echter wel een week van tevoren een afspraak met ons te maken om te bekijken of we plaats hebben voor jouw tattoo sessie. Daarnaast is het ook van groot belang dat je gezond bent op het moment dat je de tattoo laat zetten. Wij behandelen, in verband met hygiëne, geen mensen met verkoudheid, griep of andere aandoeningen. Mocht het zijn dat je pech hebt en juist die dag met een flinke griep hebt te kampen, geef ons dan zo spoedig mogelijk een telefoontje dan zorgen wij ervoor je dagsessie te verplaatsen naar een andere datum.

 


LUCTOR TATTOO | TATTOO ARTIST | STIJLEN | MEER INFORMATIE