Net zoals de interieur van een woning, zijn ook de meubelen op een kantoor op een tijd toe aan vervanging. Afhankelijk van de grote van het kantoor kunnen de kosten van deze vernieuwing aardig oplopen. Een manier om in kosten te kunnen besparen, maar toch voorzien worden van goed meubilair is door te kiezen voor tweedehands meubilair. Er zijn verschillende plekken waar je terecht kunt voor tweedehands kantoormeubilair en een van deze plekken is Lamers. Door het grote aanbod is er voor iedereen genoeg meubilair te vinden om het kantoor te voorzien van nieuw meubilair.

 

Comfort

Een van de belangrijkste elementen van kantoormeubilair is misschien wel comfort. Om bij te dragen aan productiviteit van werknemers is het voor hen prettig om een werkplek te hebben waar prettig aan gewerkt kan worden. Het hebben van comfortabel meubilair is dan zeker een aanwinst. Het gebruikt kantoormeubilair wat bij Lamers wordt aangeboden is van hoogwaardige kwaliteit waardoor comfort zeker verzekerd kan worden. Zo kun je er op het alleen al het gebied van stoelen terecht voor bureaustoelen, vergaderstoelen en kantinestoelen. Verschillende plekken van het kantoor kunnen dus voorzien worden van het tweedehands meubilair van Lamers.

 

De werkplek

Wat ook per kantoor verschilt is het feit of iedere werknemer een eigen werkplek heeft. Op sommige kantoren komt het voor dat werknemers werkplekken met elkaar delen. Op dat soort momenten kan het prettig zijn als er bureaus beschikbaar zijn die hier op aangepast kunnen worden. Een aantal tweedehands bureaus die je bij Lamers vindt, zijn slinger- en elektrisch verstelbare bureaus. Deze bureaus kunnen dus aangepast worden qua hoogte, wat dus een groot pluspunt is op het moment dat een werkplek wordt gedeeld door meerdere werknemers. Afhankelijk van de hoogte die het bureau haalt, kan het ook dienen als een sta-bureau. Hieraan kun je dan zowel zitten als staan om tijdens het werken af te wisselen van dezelfde houding, wat in positieve zin bijdraagt aan de fysieke gezondheid.  

 

Veel kantoormeubilair

Zoals al genoemd beschikt Lamers over een groot aanbod aan tweedehands kantoormeubilair. Je kunt er terecht voor onder andere stoelen, bureaus en zelfs archiefkasten. Allerlei meubilair om je kantoor aan te vullen kun je bij Lamers vinden. Het aanbod bestaat ook uit meubilair van A-merken zoals Gispen en Aspa. Al het meubilair wat bij Lamers binnenkomt wordt gecontroleerd en eventueel voorzien van een aantal aanpassingen om het meubilair zo goed als nieuw aan te bieden. Zo wordt je verzekerd van goed werkend meubilair en kan het voor een lange tijd mee in het kantoorleven op het gewenste kantoor.