STIJLEN

Stijlen

Je wilt een tattoo laten zetten maar hebt er geen flauw idee van wat je wilt of wat het beste bij je past. Soms zie je iets leuks en denk je daar een tattoo van te laten zetten, maar dat kan anders uitpakken dan wat je ervan verwacht had. Onze tattoo artiesten helpen je graag met het zoeken van de juiste tattoo die ook daadwerkelijk bij jouw persoonlijkheid past.  Hiervoor vragen we onze klanten een kleine vragenlijst in te vullen. Daarna zullen we een gesprek met je hebben om erachter te komen wat je voorkeuren zijn en waar wij op in kunnen spelen als tattoo artiesten.

We schetsen dan een aantal designs voor je waarvan we denken dat ze het beste bij je passen en bekijken we tevens ook de plaats waar je de tattoo wilt laten zetten. Verder krijg je van ons ook een goed advies over de kleuren en stijlen die we kunnen gebruiken voor de tattoos.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor blackwork, chicano, dotwork, fineline, freehand, japans, mandala, traditioneel, new- en old school, surrealistisch, realistisch, casino en trash tribal. Houd er wel rekening mee dat niet alle stijlen bij iedereen passen en het dus verstandig is om eerst een proefje te doen met henna om te bekijken of je er wel degelijk tevreden over bent. Mocht het zijn dat dit niet het geval is dan kan de proeftattoo er met water en zeep weer afgewassen worden.

Kom gerust even bij ons langs of maak een afspraak en bekijk de verschillende stijlen waar wij in gespecialiseerd zijn. Zo kunnen je dan op je gemak een beslissing nemen en de juiste stijl voor jouw tattoo kiezen.


LUCTOR TATTOO | TATTOO ARTIST | DAGSESSIES | MEER INFORMATIE