Strijklabels en naamstickers vormen een eenvoudige oplossing tegen het verloren gaan van spullen. En jij weet dit ook: Niet alleen kinderen verliezen spullen. Ook volwassenen maken volop gebruik van strijklabels en naamstickers met dezelfde reden. Door strijklabels op je kleren aan te brengen, ben je er zeker van dat ze niet meer verwisseld raken. Wat zet je nog meer op naamstickers? Bijvoorbeeld een telefoonnummer of een adres. Op deze manier kan de vinder van jouw spullen jou makkelijker bereiken.

Strijklabels en naamstickers kunnen op alle soorten kleding worden aangebracht. Denk dan aan t-shirts, truien, maatpakken, broeken, sokken en natuurlijk schoolkleding of -uniformen. Strijklabels en naamstickers worden gemaakt van materialen die bestand zijn tegen oneindig veel beurten in een wasmachine en een droger. Strijken en plakken maar dus!

Strijklabels zwart-wit
Strijklabels in de kleuren zwart-wit zijn voornamelijk bij zorginstellingen en volwassenen erg populair. Waarom? Deze labels zijn 100% waterdicht, bestand tegen slijtage en worden vaak geleverd met 10 jaar garantie. Bovendien zijn deze strijklabels ontworpen om wrijvingen en activiteiten van het dagelijks leven te doorstaan en komen niet los. Vaak bestel je strijklabels en naamstickers in grotere aantallen voor een paar tientjes. Zie het als een betaalbare investering voor het niet meer verliezen van je spullen en kleding.

Deze strijklabels bieden bovendien de perfecte oplossing bij het labelen van kledingstukken die geen was- of merklabel hebben, zoals bijvoorbeeld sokken, ondergoed en pyjama's. In deze kledingstukken worden de strijklabels rechtstreeks op de stof aangebracht. Een alternatief is het plaatsen van naamstickers voor het labelen van kleding voor mensen die niet graag was- of merklabels in hun kleding hebben.

Naamstickers in verzorgingstehuizen 
Wanneer een familielid, of jijzelf, naar een verzorgingstehuis, woongemeenschap of woonzorgcentrum verhuist, heb je hoogstwaarschijnlijk naamstickers nodig om alle persoonlijke spullen te labelen. Kledingstukken kunnen namelijk op deze plaatsen nog veel makkelijk verwisseld worden tussen bewoners en dat is natuurlijk niet wenselijk. Daarom is het erg belangrijk om alle kledingstukken te voorzien van naamstickers. Een ingrijpende verhuizing levert op die manier geen extra stress op.

De beste manier om te voorkomen dat spullen verwisseld worden, is door ervoor te zorgen dat alle kledingstukken in een verzorgingstehuis voorzien worden van naamstickers. Dankzij een duidelijke etikettering met strijklabels bijvoorbeeld, zullen bewoners en verzorgers geen kledingstukken verwisselen. Denk aan kleurrijke naamstickers omdat deze makkelijker te herkennen zijn. Wat de voordelen zijn van zwart-wit strijklabels staat hierboven uiteengezet.
Waar moet je op letten bij de aanschaf van strijklabels en naamstickers?
• Besteed aandacht aan hoelang je garantie krijgt op de strijklabels en naamstickers die je bestelt.
• Bekijk de klanttevredenheidsratio van het bedrijf en zijn (online) concurrenten.
• Onderzoek of er dierlijke bestandsdelen verwerkt worden in de strijklabels.

Een gezonde onderneming staat stil bij milieuvriendelijk produceren en toekomstige generaties. De beste optie is dat duurzaam geproduceerde strijklabels en naamstickers bijdragen aan een betere toekomst. Door het gebruik van naamstickers en strijklabels voorkom je bovendien dat er jaarlijks heel wat spullen weggegooid moeten worden.

En nu? Aan de slag!